Sunday, April 7, 2013

Väiksel rännakul jälle


Mu uus töökoht pakkus mulle võimalust töötada raudteel ohutustöölisena. See läheks mu 3-kuu farmi/ehitustöö alla ja saaksin tahtmise korral ka teiseks aastaks Aussi jääda. Mõtlesin, et võiks ju proovida, sest töö väga lihtne ka. Lihtsalt seisan raudteetöölistest eemal ja vaatan tühjusesse. Kui näen rongi lähenemas, siis lehvitan lippu ja vilistan :P. Päris lebo tundub, aga siiski, et seal töötada, pean koolituse läbima. Ja kuna pea nädalane koolitus toimub Perthis, siis võtsin töölt ka teise nädala vabaks, et Perthi ümbruses veidi ringi rännata.


Üks sõber Kalgoorliest tahtis ka minuga kaasa tulla ja veidi reisida. Reede õhtul asusimegi teele. Esimene peatus oli Esperances, kuhu kauaks ei jäänud, sest see juba nähtud koht. Eile pärast pikka sõitu jõudsime teise sihtpunkti - Albany'sse. Nii hea on jälle ringi rännata ja Austraaliat avastada. Pärast hommikusööki mereäärses kohvikus sõitsime tuulefarmi vaatama. Kuna siin on suht tuuline ilm, siis 80% kogu linna elektrist tuleb tuuleenergiast. Seal oli väga ilus maastik ja matkarada.

Edasi läksime Natural Bridge'i e looduslikku silda vaatama. See oli kaljude vahele moodustunud ja oli väga ilus vaatepilt. Lained peksid ümbruses päris tugevalt ja väga hirmus oleks sellises vees ujuda olnud.



Natural Bridge

Viimaseks peatuseks oli Blowholes, mis kujutab endast auku kaljude vahel ning kui lained parasjagu kalda poole tulevad, siis vesi peaks sealt august välja purskama. Kuna sellel hetkel väga suuri laineid polnud, siis oli näha vaid hõredat vett ja palju tuult. Aga see eest oli väga palju müra ja päris huvitav oli siiski.

Siit peaks vesi välja purskama

No comments:

Post a Comment