Thursday, July 4, 2013

Adios Austraalia!



Perthis sai aeg päris tihedalt sisustatud. Esimeseks kohaks oli King’s Park, kust avanes päris hea vaade Perthi linnale ning oli seetõttu ka paksult turistr täis. Lisaks oli vaja veel viimased ostud Austraalias teha. Õhtul käisime kinos ja valisime suvalise filmi, mida vaadata. Kinosaali sisse minnes tundus veider, et miks kõik teised kinosaalis viibijad on indiast pärit. Selgus, et tegu oli India filmiga, mis oli väga omamoodi huumoriga, millest mina aru ei saanud. Kuigi teised paistsid filmi väga nautivat ja filmitegelaste koperdamisi äärmiselt naljakaks pidama. Kuna poole filmi peal tehti paus, otsustasime tagasi mitte pöörduda :P Filmi nimi oli Jatt & Juliet.

Pühapäeval sõitsime Fremantle’sse, mis on rohkem kunstiinimeste linnaosake. Seal oli üks toorkohvik, mida tripadvisoris soovitati ning ma otsustasin järgi proovida. Ootused olid väiksed, aga toorsupp, mille tellisin oli ülihea. Toorkoogid nägid ka head välja, aga kahjuks polnud nende jaoks kõhus ruumi.
Spinati-basiiliku-avokaadosupp
Seejärel külastasime Fremantle vanglat, kus tegime tunnelituuri. Vangla all olid tunnelid, mille abil varustati vett Perthile ja ka vanglale. Saime seal maa all isegi väikeste paatidega mööda vett sõita ja üks osa paadisõidust toimus täielikus pimeduses, sest giid kustutas kõik tuled ära. See oli päris lahe, sest ei näinud, kuhu pöörata või mis suunas sõita.
Vangla väravate ees
Üleile oligi aeg Austraaliast lahkuda ja Balisse lennata. Üks päev on siin basseini ääres ja tänavatel kaubeldes veedetud ja juba väike jume on peal :) Bali siiamani tundub väga hea olevat, hinnad odavad ja ilm super!

No comments:

Post a Comment