Wednesday, January 15, 2014

LA: all-linn ja Hollywood



Esimesed päevad Los Angeleses veetsime all-linnas ringi jalutades, sest seal asus meie hirmutav hotell. Nagu juba eelmises postituses mainisin, siis seal on toimunud mitmeid mõrvu ja enesetappe. Lugesime internetist et paar aastat tagasi neil puudus turvamees ning paljud kodutud ja veidrad inimesed jalutasid lihtsalt hotelli sisse ja ööbisid pesuruumides ja köögis. Imestasimegi, et miks meie toal 4 lukku ning iga nurga peal turvakaamerad on. LA all-linn on kõige jubedam all-linn kus ma käinud olen. Ei soovita sinna minna. Tänavad olid räpased, paksult täis kodutuid ja narkomane. Õnneks suutsime neid enamasti vältida.


Kui kaks päeva olime all-linnas veetnud otsustasime, et oleks aeg paremaid kohti avastada. Seega läksime Universal Studios’se Hollywoodis. See on koht, kus paljud Hollywoodi filmid tehakse ja meil oli võimalus teha seal väike tuur mööda filmiplatse. Nägime kohta, kus filmiti Kuidas Grinch jõulud varastas, mis oli siiani kunstlund täis. Sõitsime mööda ka Wisteria lane’st, kus varem filmiti Meeleheitel koduperenaisi, aga nüüd tehakse seal samal tänaval uut seriaali About a Boy. Veel näidati meile kunst-vihma, uputust ja veoauto mäest alla kukkumist, mis olid kõik väga vinged! Seal pargis oli veel palju põnevat, näiteks võlts New Yorgi tänav, filmidest pärit koduloomad ja 4-D karusellid. Veetsime seal väga toreda päeva :-)
Järgmisel päeval sõitsime jälle metrooga Hollywoodi avastama. Kuna kuulsusi näha polnud, läksime vahamuuseumisse, et nendega pildi ikka saaks. Väga veider oli kuulsuste kujusid elusuuruses ja tõelistena enda kõrval seismas. Hiljem viis meid väike bussituur mööda Beverly Hillsi, kus kõik rikkad, kuulsad ja ilusad elavad. Kliima ei muutu seal terve aasta vältel üle 9 kraadi. Nägime nii Bechkamite, Bieberi, Jennifer Lopezi, Katy Perry ja paljude teiste uhkeid villasid. Üks mees rääkis, kuidas ta leidis omale tasuta LCD-teleri, sest mitmed miljonärid viskavad lihtsalt oma pea kasutamata asjad minema, sest tahavad juba uuemat ja paremat. Ühtegi päris kuulsust me kahjukse ei näinud või vähemalt ära ei tundnud, aga uskumatu oli ise lõpuks Hollywoodis olla.
Eile lahkusime järjekordsele lennule ning oleme nüüd San Francisco lähedal väikelinnas Napas. Edasised plaanid on väga lahtised, aga loodetavasti saame varsti selgusele, mis me täpselt edasi teeme.

No comments:

Post a Comment