Wednesday, July 11, 2012

Kuala Lumpur

Eile hommikul otsustasime siis Kuala Lumpurit avastama hakata. Läksime kell 12 välja ja kõigepealt käisime mošeesid vaatamas. Need olid siin päris uhked, aga ilma üleni katva riietuseta sisse ei saanud. Ühes mošees aetigi meile rüüd selga ja saime sisse uudistama minna.


Siis läksime edasi Chinatowni vaatama. Seal oli suur turg, mille kõik läbi käisime. Kaubelda sai päris kõvasti. Nt rahakoti eest küsis algul 65, pärast kauplemist saime 2 rahakotti 55 eest. Siis liikusime uhkemale tänavale, kus käisime fish spas. Seejärel läksime kuulsaid Petrona torne vaatama, mis oli kuni aastani 2004 maailma kõrgeim ehitis. Need olid tõesti uhked ja mõtlesime, et kui kõrvale panna Eesti Vabadussammas, kas seda keegi märkakski. Kui lõpetasime oli kell juba 22 ja me ei jõudnud ära oodata, et saaks hostelisse pessu ja arvutisse :D


Täna oli suht toas passimise päev, sest hommikul sadas vihma ja nagunii siin Kuala Lumpuris midagi väga teha polnud. Vero mingi tuttav Austraaliast oli koos sõbraga ka Kuala Lumpurisse tulnud ja tahtsid meiega kokku saada. Kuna nad kutsusid meid ühte eriti uhkesse kohta ja meil olid ainult plätud ja lohvakad püksid, otsustasime, et nii küll ei lähe. Mõtlesime siis poest mingid kleidid ja kingad osta, aga ei leidnud midagi. Mina otsustasin siis üldse mitte minna, sest koht, kuhu nad kutsusid oli üldsegi 21+ vanusepiiranguga. Vero läks küll välja, aga ei leidnud neid üles ja tuli sama targalt tagasi. Homme sõidame juba Kuala Lumpurist edasi.


2 comments:

  1. vaeseke, nii noor oled :/
    ja miks need rüüd teevad nii suureks? :D

    ReplyDelete
  2. siis teised mehed ei vaata :D

    ReplyDelete