Friday, July 6, 2012

Veroga Singapuris

Hommikul käisin Mustafa Centeris, mis on ülisuur kaubamaja ja kus on vist kõike müügil. Siis läksin lennujaama Verole vastu. Saime kokku ja selline tunne oli, et oleks nädal tagasi näinud. Tegelikult nägime üksteist viimati ligi 2 a tagasi. Kumbki polnud teise sõnul üldse muutunud. Tõin ta tagasi hosteli juurde ja käisime veel poodides veits ja söömas.

Singapur tundub täitsa korralik linnriik, mis on umbes sama suur kui Hiiumaa. Lugesin, et siin nätsu närimine keelatud, aga ise pole kellegi suud kontrollima läinud, nii et ei tea ;) Vasakpoolne liiklus on veits harjumatu, aga muidu on ilus koht, kui mõned külatänavaurkad välja arvata.


India restoranis (Eesti Little India on parem ;) )




3 comments:

  1. Lõpuks saitegi kokku :)

    ReplyDelete
  2. Hei :) Ivar olen. Lugesin Su postitused läbi. Väga lahe! Kas leidsid palju mustikaid :) Käisin eile telkimas ja nägin, et metsamarjad juba valmis. Muide, sai paduvihmaga lõket tehtud. Suutsime ära kannatada ja hiljem tasuks selle eest nautisime maagilist päikeseloojangut (järve kaldal). Lugesin, et Sul oli ka natuke närvipinget :D Tore, et oled ettevaatlik! Nägin fotosid ka. Muljetavaldavad pilvelõhkujad. See kommipoe foto ajas naerma :D
    Ole siis tubli ja rõõmus edasi ja hoia meid oma tegemistega kursis. Meeldiv lugeda Su blogi ;)

    ReplyDelete
  3. Hei ;) Mustikaid väga palju polnud, aga esimesed, mis ma see aasta korjasin :D Naudi siis Eesti suve ja tore, et blogi meeldib :)

    ReplyDelete