Monday, July 16, 2012

Viimased õhtud palavas Malaisias

Eile hommikul sõitsime väikse laevaga Malaisia saarele, Langkawile. Tegime linnas väikse tiiru, et kohaga tutvuda. Hinnad on siin küll palju kallimad, kui mujal Malaisias. Kuigi siin on enamus poode tax-free, aga just toit on kallim, umbes sama mis Eestis. Kuna mu kohvri ratas lendas Singapuris alt ära, siis olin suht tüdinenud kohvri süles tassimisest ja läksin uut ostma. Sain erinevaid kohvreid uurides päris targaks, et mille järgi seda kõige paremat välja valida. Odavalt sain küll, u 10 € suur kohver. Paar korda nädalas on siin õhtuti mingi turg, kus pannakse telgid püsti ja müüakse erinevaid riideid, sööke ja suveniire. Seal oli nii palju huvitavaid asju müügil ,kahju, et see iga päev ei toimu.

Turul. Pole aimugi, mis pooled nendest asjadest on :P
Enamus inimesi siin saarel, aga ka üldse Malaisias, söövad kätega. Ja nuga vist ei tunne siin peaaegu keegi, sest söögikohtades on ainult kahvel ja supilusikas. Proovi siis kala kontide vahelt kätte saada või Roti breadi (India sai) lõigata.
Palavus on Malaisias ka päris suur. Kui Singapuris oli lämbe ja palav, aga enamasti pilvine, siis siin on päike, mis kütab ikka korralikult. Sellepärast ei kipugi väga keskpäeva ajal õue, veel vähem päikest võtma :P Toas on meil konditsioneer, mis asub täpselt Vero voodi kohal ja kuna ta kardab haigeks jääda, hoiab seda 30 kraadi peal. Mina kõrben siin kõrval :D Järgmine kord lähen ise konditsioneeri kõrvale ;)

2 comments:

  1. Kultuuri tutvustamise ettekäändel on alati võimalik käsi pühkida õe seelikusse. Niisiis mitte eriline tragöödia. Kui paeluss välja jätta.

    ReplyDelete
  2. Khmmmmm khmmmm khmmm, jätame õe seeliku nüüd mängust välja ikka :).

    ReplyDelete